Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα! Η ίδρυση του κοινωφελούς φιλανθρωπικού μας ιδρύματος «Όνειρο Ζωής» είναι γεγονός, με την πρώτη μας δράση να αφορά την προκήρυξη προαιρετικού μαθητικού διαγωνισμού συγγραφής άρθρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας!

Στόχος του διαγωνισμού είναι η καλλιέργεια της κριτικής σκέψης των μαθητών, μέσα από τη διερεύνηση του θέματος, καθώς και ο προβληματισμός τους για τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα και τον ρόλο της Εκπαίδευσης και του Αθλητισμού ως προς την αντιμετώπιση τους. 

Η Δρ. Ζωή Νικολάου, ιδρύτρια του «Όνειρο Ζωής», θα βραβεύσει τα τρια καλύτερα άρθρα με χρηματικά έπαθλα και τρία άρθρα θα διακριθούν με τιμητικό έπαινο σε φιλανθρωπική εκδήλωση που θα ανακοινώσουμε όταν μας το επιτρέψουν και πάλι οι συνθήκες. 

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την εγκύκλιο του υπουργείου, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τους διευθυντές/διευθύντριες δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων λυκειακού κύκλου ή καλέστε μας στο +357 25761010 ή στείλτε μας email στο info@ccmfc.com.cy