Γειά! Είμαι η Ζωή Νικολάου.

Στοματικός και Γναθοπροσωπικός χειρούργος αλλά και μια γυναίκα που φοβάται να συμβιβαστεί, που μου αρέσει η αλλαγή και η εξέλιξη και που αγαπώ τον άνθρωπο.

Ήξερα από την πρώτη μέρα με τι ήθελα να ασχοληθώ. Ήθελα να εξειδικευτώ στη Στοματική και Γναθοπροσωπική χειρουργική και να προσφέρω στους ασθενείς μου ασφάλεια και υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίες.

Τελικά, το όνειρο μου μεγάλωσε περισσότερο από τις αρχικές μου προσδοκίες και η αγάπη μου για αυτό τον χώρο φούντωσε τόσο ώστε να καταφέρω να δημιουργήσω μια αφοσιωμένη ομάδα παθιασμένων επαγγελματιών που μοιράζονται τον ίδιο στόχο με εμένα.

Να αλλάζουμε τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο.

13 χρόνια σπουδών και 77 σελίδες επιχειρηματικού πλάνου αργότερα, γεννήθηκε το Κυπριακό Κέντρο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής. Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να καθιερώσουμε την Στοματική και Γναθοπροσωπική χειρουργική στην Κύπρο σαν τμήμα, με εξειδίκευση και ομαδική εργασία.

Ένα μέρος στο οποίο παίρνουμε πολύ σοβαρά τη Στοματική και Γναθοπροσωπική χειρουργική. Ένα μέρος στο οποίο αναπτυσσόμαστε, συνεργαζόμαστε, πετυχαίνουμε, μαθαίνουμε, διασκεδάζουμε και είμαστε φίλοι.

Γιατί ξέρουμε να δουλεύουμε σκληρά αλλά και να ζούμε ακόμη πιο έντονα!

Dr. Zoe Nicolaou