ΚΛΗΣΗ: +357 25761010

ΡΑΝΤΕΒΟΥΒΡΕΣ ΜΑΣ

ΚΛΗΣΗ: +357 25761010

ΡΑΝΤΕΒΟΥΒΡΕΣ ΜΑΣ
Αρχικη2021-10-17T13:08:30+00:00

Γειά! Είμαι η Ζωή Νικολάου.

Στοματικός και Γναθοπροσωπικός χειρούργος αλλά και μια γυναίκα που φοβάται να συμβιβαστεί, που μου αρέσει η αλλαγή και η εξέλιξη και που αγαπώ τον άνθρωπο.

Ήξερα από την πρώτη μέρα με τι ήθελα να ασχοληθώ. Ήθελα να εξειδικευτώ στη Στοματική και Γναθοπροσωπική χειρουργική και να προσφέρω στους ασθενείς μου ασφάλεια και υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίες.

Τελικά, το όνειρο μου μεγάλωσε περισσότερο από τις αρχικές μου προσδοκίες και η αγάπη μου για αυτό τον χώρο φούντωσε τόσο ώστε να καταφέρω να δημιουργήσω μια αφοσιωμένη ομάδα παθιασμένων επαγγελματιών που μοιράζονται τον ίδιο στόχο με εμένα.

Να αλλάζουμε τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο.

13 χρόνια σπουδών και 77 σελίδες επιχειρηματικού πλάνου αργότερα, γεννήθηκε το Κυπριακό Κέντρο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής. Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να καθιερώσουμε την Στοματική και Γναθοπροσωπική χειρουργική στην Κύπρο σαν τμήμα, με εξειδίκευση και ομαδική εργασία.

Ένα μέρος στο οποίο παίρνουμε πολύ σοβαρά τη Στοματική και Γναθοπροσωπική χειρουργική. Ένα μέρος στο οποίο αναπτυσσόμαστε, συνεργαζόμαστε, πετυχαίνουμε, μαθαίνουμε, διασκεδάζουμε και είμαστε φίλοι.

Γιατί ξέρουμε να δουλεύουμε σκληρά αλλά και να ζούμε ακόμη πιο έντονα!

Dr. Zoe Nicolaou

Καλωσορίσατε στο CCMFC

Εδώ όπου αλλάζουμε ζωές από το 2000 καθιερώνοντας την Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική στην Κύπρο.

Το Κυπριακό Κέντρο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Ζωής Νικολάου είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο. Υποδεχόμαστε με την ίδια αγάπη, τόσο Κύπριους όσο και διεθνείς ασθενείς από το 2000. Λόγω της μεγάλης εμπειρίας μας στον χώρο, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε με προσοχή και επαγγελματισμό όλες σας τις ανάγκες.

Η ομαδική εργασία κάνει το όνειρο πραγματικότητα! Μαζί με την ομάδα του κέντρου μας, καθώς και ένα καλά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών, στοχεύουμε στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με έμφαση στην υγεία και την ομορφιά.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Οι Υπηρεσίες μας
Επικοινωνήστε μαζί μας

Αφήστε το σε εμάς!

Είναι γνωστό ότι ειδικευόμαστε στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική και πιο συγκεκριμένα, στην Ορθογναθική Χειρουργική επέμβαση, έχοντας στο ενεργητικό μας τα περισσότερα περιστατικά στην Κύπρο και την πιο προηγμένη τεχνολογία.

Η Ορθογναθική χειρουργική επέμβαση είναι το πάθος μας και το εξελίσσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Κύπρο. Στο κέντρο μας χρησιμοποιήσουμε τρισδιάστατες τεχνολογίες αιχμής για να βεβαιωθούμε ότι όλα μας τα χειρουργεία υποστηρίζονται μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών για να διασφαλίσουμε την υψηλότερη ακρίβεια κινήσεων στο χειρουργικό δωμάτιο και για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον πληρέστερο οδηγό Ορθογναθικής χειρουργικής www.facialexcellence.com, ένα έργο που υπερήφανα υποστηρίζεται από το κέντρο μας.

facialexcellence.com
Επικοινωνήστε μαζί μας

Εμπειριες ασθενων

Μια γεύση του πως οι ασθενείς μας εκφράζουν την αγάπη τους για εμάς!

Αν και ζω στο εξωτερικό, επέλεξα την Δρα. Ζωή Νικολάου καθώς δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ κανέναν άλλο γιατρό για να μου κάνει μια τόσο λεπτεπίλεπτη επέμβαση. Συστήνω ανεπιφύλακτα το κέντρο και την εξαιρετική ομάδα.

Θεανώ Κυριάκου

Πρόσφατα υποβλήθηκα σε Ορθογναθική Χειρουργική επέμβαση και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η επούλωση ήταν σύντομη και χωρίς επιπλοκές. Η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη τώρα και αυτό το χρωστάω στην Δρα. Ζωή Νικολάου και στους συνεργάτες της.

Πάνος Σιάφη

Έκανα και εγώ την επέμβαση μου πρόσφατα. Δεν νιώθω καθόλου πόνο και η ανάρρωση μου πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι άψογη και πολύ υποστηρικτική. Σας ευχαριστώ για όλα! Είστε οι καλύτεροι! 

Μαρίνα Ανα

Πολύ καλή και γρήγορη δουλειά! Το προσωπικό είναι ευγενικό, φιλικό και επαγγελματικό. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα για την εξαγωγή έγκλειστων φρονιμίτων.

Χρίστια Θεοφάνους

Είχα μια σημαντική παραμόρφωση στην γραμμή του σαγονιού και κάθε ραντεβού γινόταν με προσοχή και φροντίδα. Η φροντίδα, η γνωμάτευση, ο χειρισμός και η πείρα τους, είναι από τις καλύτερες. Σας ευχαριστώ που κάνατε όλη την εμπειρία να κυλήσει ομαλά τόσο πριν και κατά την διάρκεια, όσο και μετά την σημαντική επέμβαση μου. 

Leya Daccache

Η αυτοπεποίθηση μου μεγάλωσε μετά την επέμβαση. Απλά νιώθω τόσο ευτυχισμένη μέσα μου και ήξερα ότι αυτή ήταν η σωστή επιλογή για εμένα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Θέλω να ενθαρρύνω όλους εκεί έξω που σκέφτονται να κάνουν αυτή την επέμβαση, να προχωρήσουν! To Facial Excellence είναι αυτό που χρειάζονται. 

Ιωάννα Καμένου

Η Δρ. Ζωή Νικολάου είναι μια πραγματικά φανταστική επιστήμονας και γιατρός αλλά πάνω από όλα, ένας υπέροχος άνθρωπος. Την προτείνω μαζί με την ομάδα της χωρίς δισταγμό. 

Γιώργος Αλ Τζαμαλ

Η μόνη γιατρό που μπορούσε να με βοηθήσει στην περίπτωση μου. Με αντιμετώπισε πολύ καλά ακόμη και όταν φοβόμουνα! Μια επαγγελματίας γιατρός με χαρακτήρα που νοιάζεται! Ευχαριστώ πολύ Δρ. Ζωή Νικολάου και όλη σου την Ομάδα!

Iness Legkaya

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την γιατρό μου Δρ. Ζωή Νικολάου και την ομάδα της για την εξαιρετική επέμβαση στο πρόσωπο μου μετά από χτύπημα στο ποδόσφαιρο. Μετά από 6 μήνες τα αποτελέσματα φαίνονται από μόνα τους χωρίς κανένα σημάδι από χειρουργείο. Ότι και να πω είναι λίγο για αυτή την εξαιρετική γιατρό. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα, είσαι τέλεια!

Κωνσταντίνος. Χ

Υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση διόρθωσης Συνδρόμου Αποφρακτικής Άπνοιας Ύπνου. Όλα πήγαν εκπληκτικά και έχω ήδη αναρρώσει. Εκπληκτική και επαγγελματική ομάδα!

Δήμος Αριστείδου

Η καλύτερη γιατρός που μπορούσα να βρω! Μετά από λάθος άλλου γιατρού, υπέφερα για 3 μήνες μέχρι που βρέθηκα στα χέρια της γιατρού Ζωής! Πραγματικά απίστευτος επαγγελματισμός! 

Φωτιάνα Περάκη

Ιστολόγιο

Τελευταία Νέα του CCMFC

Όλες οι αναρτήσεις

Dr. Zoe Nicolaou on SIGMA TV

14 Ιουνίου, 2021|

Dr. Zoe Nicolaou on an interview about the use of 3D technology and customised implants in Oral and Maxillofacial Surgery [...]

Προσωπικότητες με την Ζωή Νικολάου

22 Απριλίου, 2021|

Ευχαριστούμε την τηλεόραση του Capital και τον παρουσιαστή Άγγελο Ιακωβίδη για την φιλοξενία της γιατρού μας στην εκπομπή «Προσωπικότητες». Ήταν [...]

Ένα «Όνειρο Ζωής» γεννιέται

23 Οκτωβρίου, 2020|

Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα! Η ίδρυση του κοινωφελούς φιλανθρωπικού μας ιδρύματος «Όνειρο Ζωής» είναι γεγονός, με την πρώτη μας [...]

Go to Top