ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση Νέας Συνεργασίας

Η Δρ. Ζωή Νικολάου και η ομάδα της, μετά από 20 χρόνια κοινής και επιτυχημένης πορείας με το Νοσοκομείο Mediterranean στην Λεμεσό, εκφράζουν θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εξαίρετους συνεργάτες και στο αφοσιωμένο προσωπικό για την άψογη συνεργασία και εμπιστοσύνη.

«Είμαι ευγνώμων καθώς μαζί, δημιουργήσαμε και αλλάξαμε προς το καλύτερο τις ζωές πολλών ανθρώπων, σε ένα χώρο που μας αγκάλιασε και μας προσέφερε τα μέγιστα με γνώμονα πάντοτε τον ασθενή και τις ανάγκες του.»

Ακολουθώντας το όραμα και το στόχο της να είναι πάντα πρωτοπόρος στον τομέα της, η Δρ. Ζωή Νικολάου, ανακοινώνει και επίσημα την συνεργασία της με την Πολυκλινική Υγεία στη Λεμεσό.

Παράλληλα, από τις 7 Σεπτεμβρίου 2024, επίσημα πλέον θα διεξάγει επεμβάσεις και στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ Νοσοκομείο στην Λευκωσία.

«Πρόκειται για δύο κορυφαίους ιατρικούς οργανισμούς οι οποίοι παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και διασφαλίζουν την ασφάλεια, την ικανοποίηση και τη θεραπεία του ασθενούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποτελεί για μένα χαρά και τιμή,  η αποδοχή της πρόσκλησης συνεργασίας τόσο με την Πολυκλινική Υγεία όσο και με το Αρεταίειο Νοσοκομείο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρέχουμε ποιοτικές και εξειδικευμένου επιπέδου υπηρεσίες υγείας» τόνισε η Δρ. Νικολάου.

 

8.8.2024